Omdat begeleiding en opvolging belangrijk is

Begeleiding en opvolging

Het unieke aan de de Herbalife methode is dat wij u niet aan uw lot overlaten. Niet tijden en niet na het afvallen. We zorgen ervoor, met persoonlijke begeleiding, dat u een maximale steun geniet voor uw inspanningen. We gebruiken enkel producten en methoden die wetenschappelijk onderzocht zijn. De begeleidingen zijn persoonlijk en vinden meestal via telefoon plaats. We kunnen tips geven, recepten, voedingsadvies..

Als Herbalife Onafhankelijk Distributeur onderscheiden wij ons van andere manieren om af te slanken door al onze klanten individueel te begeleiden en te ondersteunen en door met uiterst werkzame producten en methoden te werken die wetenschappelijk onderzocht en beproefd zijn. Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om het juiste advies te krijgen en de nodige ondersteuning te ontvangen. Een goede start is heel belangrijk voor de verdere motivatie en ons doel is dan ook om er voor te zorgen dat onze klanten exact weten wat ze moeten doen en aan welke lichamelijke veranderingen ze zich mogen verwachten.

Wij begeleiden uiteraard ook bij een energie/vitaliteit- of sportprogramma en bieden tevens de nodige ondersteuning bij de huidverzorging. De begeleiding, die in principe telefonisch plaatsvindt, bestaat uit het wekelijks bespreken van de afslank- of aankomresultaten en uit het beantwoorden van alle vragen, die op het te volgen programma betrekking hebben. Wij kunnen voedingsadvies, tips, recepten enz…geven en als het nodig is kunnen wij ook helpen om de motivatie weer terug te vinden.

De begeleiding hoort tot het algemene serviceniveau, die wij samen met de producten geven. Wenst U echter geen begeleiding, dan respecteren wij dat uiteraard ook. Uw ideale gewicht bereiken is niet alleen UW doel. Het is ook ONS doel!

Deel dit artikel