Algemene Berichten

Herbalife Distributeur in je buurt

Stuur onderstaand formulier naar ons door, dan zoeken wij zo snel als mogelijk naar een Herbalife distributeur / gezondheidscoach in je buurt.

Herbalife Tache de Beauté

Bij schoonheidsinstituut Tache de Beauté ben je onze unieke gast en wij bieden jou als expert in huidverbetering diverse gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen aan.

In ons schoonheidsinstituut zijn we gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en producten, needling, medische peelings, epilaties, definitieve ontharing, permanente make up en voedingsadvies.

Probeer Herbalife 3 dagen uit met een " 3 dagen probeer pakket"

Heb je al veel goeds gehoord over Herbalife? Men zegt dat je er mee kan afslanken. Andere zeggen dat het iets is om gewicht aan te komen. Je zou er ook vitaler mee worden. En misschien heb je al eens horen zeggen dat ook sporters Herbalife eten!

Het kan allemaal.

Maar niet alles wat je van horen zeggen hebt, is waar. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarmee je onze voeding 3 dagen lang kan proberen. Zo kan je zelf ondervinden wat de voeding met je doet. En moet je het niet meer van horen zeggen hebben.

Zijn er voedingsmiddelen die mijn stofwisseling kunnen verhogen?

Eiwitrijke voeding heeft een bovengemiddelde invloed op de warmteproductie wat neerkomt op een caloriegebruik van ongeveer 10 procent van het totale energieverbruik. Maar een maaltijd van alleen eiwitten heeft een hoger warmteproducerend effect – zeker 25 procent van de calorieën van een dergelijke maaltijd wordt verbrand als gevolg van warmteproductie. Dit betekent in theorie dat een eiwitrijk dieet de stofwisseling aanzienlijk zou verhogen.

Zijn psychologische en emotionele factoren van invloed op de stofwisseling?

Stress cortisol overgewicht buikvetHet is bekend dat emotionele factoren onze hormonen beïnvloeden en andersom. Zo wordt een van de bekende hormonen, adrenaline (epinefrine), afgegeven als we angstig, bang of opgewonden zijn.