bijverdienen

Syndicate content

Word Herbalife Distributeur

Heb je vrije tijd die je nuttig wil spenderen? Heb je het moeilijk om de eindjes aan mekaar te knopen? Wil je een extra inkomen opbouwen? Wil je een heuse ondernemer worden? Wil je meer van thuis uit werken? Is gezondheid een belangrijk thema voor je? Of hou je er gewoon van om andere mesnen te helpen? ...

Ieder heeft zo zijn reden om met Herbalife aan de slag te gaan. Een van de grootste netwerk marketing bedrijven ter wereld. Nu al meer 32 jaar actief in meer dan 82 landen. En nog steeds in volle expantie! 

Neem je toekomst in eigen handen!

Ben je op zoek naar een activiteit ? Extra inkomsten ? Een studiefinanciering of meer vrije tijd voor je hobby's, vrienden, familie of te reizen ? 
Wil je eigen baas worden en financieel onafhankelijk zijn ?  Lees dan verder ...

Profiteer van de tendens : meer Welzijn¨voor je gezondheid en je financiën

Maak deel uit van een erkend distributienetwerk in constante groei !

Thuiswerk

Bent U op zoek naar een leuke bijverdienste die je in alle vrijheid van thuis uit kan doen?

Grijp dan Uw kans en surf naar onze informatieve site en vul de online vragenlijst in. Wij contacteren u dan zo vlug mogelijk voor bijkomende informatie.

Bijverdienen

Bijverdienen met herbalife

Is Uw MAAND ook langer dan Uw inkomen? Wij zijn op zoek naar mensen die een extra inkomen willen. Interesse?

Werken van thuis uit als welzijnscoach (m/v)

Funktieomschrijving:

Een Welzijnscoach helpt mensen meer bewust te worden van de relatie tussen voeding en gezondheid. Dit gebeurt d.m.v. een Lichaams- en Voedingsanaylse.

Met een vragenlijst analyseert u de voedingsgewoontes. Stap voor stap kunt u adviezen geven om de gewoontes te verbeteren als blijkt dat dit nodig is. U hebt hiervoor ook de beschikking over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige uitgebalanceerde voeding en supplementen op basis van kruiden.
Hierna gaat u de klant begeleiden tot het gewenste resultaat is bereikt.

Waarom Herbalife, Waarom nu?

Hoe zit het met het huidige economische klimaat? Crisis of mogelijkheid?
De keuze is aan u. Misschien maakt u zich zorgen dat uw klanten geen geld hebben om uit te geven aan hun kostbare welzijn. Of u kunt denken dat mensen minder uitgeven aan grote luxe uitgaven zoals vakanties maar wel geld blijven uitgeven aan kleine luxe dingetjes. Als u luistert naar wat de media vertellen dan bent u misschien wat somber gestemd. Maar vergeet niet dat wij onze eigen realiteit samenstellen, van uur tot uur. Dus uw eigen perceptie is van cruciaal belang want...