Nieuws Berichten

Aanpassingen productinformatie op label

Bij Herbalife streven we ernaar om onze klanten voortdurend op de hoogte te houden en informatie te verschaffen. Een recente Regelverandering in de EU (Food Information for Consumers EU Regulation), heeft ons de mogelijkheid gegeven om aanpassingen te doen aan onze labels en hiermee nog meer informatie en helderheid aan onze klanten te verschaffen.

Deze veranderingen gaan 13 december 2014 van kracht.

Welke veranderingen zult u zien?

Herbalife SKIN huidverzorging

Herbalife SKIN is een oplossing-gebasseerd huidverzorgingssysteem. Voeding voor de huid met een gebalanceerde mix van plantaardige ingrediënten en extracten die een bewezen wetenschappelijk resultaat bieden.

Herbalife SKIN geeft u een dagelijkse luxe-ervaring en een gezonder uitziende huid. Resultaat: een mooier, gezonder en jonger uitziende huid door middel van de Formule, de textuur en de snelle resultaten.

Formule

Lancering Herbalife F1 Chocolade-Munt

Herbalife lanceert midden in het zomerseizoen 2013 de nieuwste Limited Edition smaak in de Formula 1 range: Chocolade-Munt. De zonnige Limited Edition draagt net als alle vaste F1 smaken bij aan een gezonde en actieve levensstijl en je voelt je ook nog eens lekker fit!

Begin 2012 was de smaak een enorme hit in de VS en vanaf 1 augustus 2013 wordt België ook getrakteerd op de romige en frisse smaak van F1 Chocolade-Munt.

Heart Health Initiative

Een gezond hart heeft een positieve invloed op elk aspect van het leven. De "Heart Health Initiative" is een initiatief opgezet door dr. Louis Ignarro om de wereld te leren hoe men een gezond hart kan houden of verkrijgen, door tools aan te reiken die hierbij kunnen helpen..

Je kan zelf je omgeving stimuleren om meer te weten te komen over cardiovasculaire wellness. Ontdek in onderstaande video hoe het initiatief werkt en wat je kan doen om de missie te ondersteunen.  Want een goede gezondheid wensen we iedereen toe!

Alle bijwerkingen van medicijnen op 1 website

Via een gloednieuwe website van Europa, worden alle gerapporteerde bijwerkingen van geneesmiddelen overzichtelijk weergegeven.

De gegevens komen van een databank die door de EU wordt beheerd. Met het publiekelijk toegankelijk maken van deze site wil Europa een grotere transparantie voor gerapporteerde bijwerkingen en mensen bewust maken van de gevaren van langdurig geneesmiddelen gebruik.