Sport

Syndicate content

Gesprek met Cristiano Ronaldo

‘S WERELDS #1 VOETBALLER* & HERBALIFE GLOBAL NUTRITION PARTNER

Neem een kijkje achter de schermen bij deze internationale profvoetballer; Hij staat niet alleen bekend als een exceptionele speler, maar ook als een ongelooflijke topsporter die toegewijd is aan het op de juiste manier van brandstof voorzien van zijn lichaam…

Je staat bekend om je toewijding aan het spel. Waar heb je deze werkethiek vandaan?

De wetenschap achter CR7 Drive

Herbalife werkte samen met internationale profvoetballer Cristiano Ronaldo om een nieuw sportvoedingsproduct te maken dat ontwikkeld is om hydratatie en prestaties naar een hoger niveau te tillen. We kijken hier naar enkele van de belangrijkste voordelen van het nieuwe Herbalife24 product CR7 Drive en onthullen de wetenschap erachter.

CR7 DRIVE VERBETERT DE WATEROPNAME TIJDENS INSPANNING

Herbalife Energiedrank CR7 Drive Cristiano Ronaldo

CR7 Drive is een koolhydraten-elektrolyten drank voor het behoud van het uithoudingsvermogen tijdens langdurige beweging. Ideaal om te consumeren tijdens inspanning of sport.

Het is een koolhydraat-elektrolyten oplossing die de absorptie van water gedurende fysieke activiteit verbetert en het uithoudingsvermogen helpt behouden*, of het nu een intense voetbalwedstrijd is of een hardloopronde.

Welke push up past bij jouw niveau?

Herbalife fitness expert, Samantha Clayton deelt haar advies over hoe je de perfecte push up doet in functie van je niveau van fitheid. Want er zijn veel verschillende manieren om push ups te doen. Leer meer over diamond push-ups, modified push-ups, gebogen knie push-ups, advanced push-ups, en de perfecte push up. Ontdek welke stijl het best bij jouw niveau past en verbeter stelselmatig je niveau. 

Herbalife fit tips: Zet je neer, relax en... stretch!

Herbalife fitness expert, Samantha Clayton deelt haar advies over je actief kan zijn terwijl je in je stoel zit. Vergaderingen vullen een groot deel van onze dag. Volg deze tips om ook tijdens vergaderingen actief te blijven met leuke 'Stoel Yoga'. Maak even tijd om je te concentreren op je lichaam & geest, zelfs terwijl je aan je bureau zit of zit na te denken ergens op een bank!

Herbalife fit tips: Weinig tijd? Combineer oefeningen!

Herbalife fitness expert, Samantha Clayton geeft advies over oefeningen die je in een drukke dag kan inpassen.

Heeft u meer tijd nodig om aan jet work out te besteden? Ordenen & multitasking zijn sleutel. Probeer een bovenlichaam work out te combineren met een lager lichaam work out. Bekijk deze tips voor het combineren van oefeningen.

Herbalife sluit meerjarig contract met de Rode Duivels

Herbalife en Rode DuivelsIn de afgelopen maanden zijn er al enkele grote mededelingen gedaan op sportief vlak. Zo is onder andere in juni het Coach4everybody concept gelanceerd, de samenwerking met Bob Peeters aangekondigd en heeft Herbalife enkele individuele contracten met o.a. Tia Hellebaut & Hanna Marien afgesloten. Vanaf vandaag is Herbalife echter ook de officiële voedingssponsor van de Rode Duivels.

Tia Hellebaut Herbalife Testimonial

Na Olympisch goud in Peking met hoogspringen (2m05) besliste ik om te stoppen met topsport, op het ogenblik dat ik drie maanden zwanger was. In 2009 beviel ik van onze eerste dochter Lotte, in 2011 werd Saartje geboren. Geïnspireerd door andere topsporters die hun come‐back maakten, wilde ik me ook terug focussen op de Olympische spelen in Londen. Maar enkele jaren minder intens sporten, gecombineerd met twee zwangerschappen, maakte dat ik ruim 10 kg méér woog, kilo's waar ik maar niet van af geraakte, ondanks dieetinspanningen.

Herbalife 24 Testimonial Miriam van Reijen: bewegingswetenschapper en atlete

Herbalife associeerde ik vooral met afvallen, shakes en maaltijdrepen. Via een mede-atleet kom ik er echter achter dat Herbalife sinds een jaar ook sportvoeding maakt. De lijn heet Herbalife24 en ze noemen het "Voedingsondersteuning voor de 24-uurs sporter". Dat klinkt veelbelovend: Een producent die begrijpt dat je niet alleen sporter bent op de momenten dat je daadwerkelijk actief bent, maar dat ook de keuzes die je voor en na je training of wedstrijd maakt van invloed kunnen zijn.

Het bouwen van grotere spieren

Of je nu wielrenner of bodybuilder bent of een andere sport beoefent, als je traint voor grotere spieren, dan zul je een aantal zaken goed op orde moeten hebben. Grotere spieren komen niet vanzelf.   Je zal er hard voor moeten trainen, en je zal bepaalde dingen moeten laten die andere mensen niet moeten. Maar wie gedult en discipline heeft, zal zeker beloond worden met grotere spieren.

3 tips wat erg belangrijk is om grote spieren te verkrijgen:
 

- Juiste training
- Goede gevarieerde voeding
- Voldoende rusten