Verzorging

Syndicate content

Huidverzorging in de zomer

Herbalife-expert Jacquie Carter deelt haar tips, zodat uw lichaam er op tijd mooi uitziet voor de zomer.

Gedaan met rimpels: strijk ze glad maar hoe?

Botox kent een nieuwe concurrent: de behandeling 'Thermage' strijkt als het ware de rimpels glad. Radiologische golven pakken het collageen in de dieperliggende lagen aan, zodat de bovenste huidlagen meer opgevuld en gladgestreken lijken.

Peperdure gezichtscrèmes in vraag gesteld

Steeds meer verzorgingsexperten stellen de prijs van peperdure crèmes zoals de befaamde Crème de le Mer in vraag.

Blanke huid is hip door vampierenfilm

Vroeger bleekte de rijke bevolking hun huid reeds, om zich te onderscheiden van de landbouwers die een bruine huid hadden van het buiten werken. Nadien is het heel lang de trend geweest om je huid te sieren met een zwoel zuiders bruin tintje.

5 Tips voor de perfecte handverzorging

1) Scrubben en smeren

Een goede huidverzorging begint met een scrubbehandeling om alle dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens is het essentieel om de huid te voeden met een hydraterende crème. Het resultaat is een zachte huid door de scrubbehandeling en de hydratatie houdt de huid jong en soe'pel, waardoor er minder snel rimpels zullen ontstaan.

Verwen je lichaam aan de buitenkant

Terwijl er vanbinnen druk wordt gewerkt om uw systeem eens flink op te ruimen, zult u ook de buitenkant extra aandacht moeten geven om die aantrekkelijke zomergloed te voorschijn te toveren.

“Geef uw huid elke dag een optimale voeding met Skin ActivatorTM” - basisprogramma normale tot vette huid / basisprogramma normale tot droge huid

Droge huid? Maximum 1 stortbad per dag!

Een droge huid herkend men aan een vermindering van vetstoffen op de buitenste laag van de huid.