Shake bereiden

De perfecte shake!

De perfecte shake is een belangrijk element in het Herbalife programma. Een shake drinken van Herbalife kan op deze manier een waar genoegen worden.

We hebben verschillende recepten die voor de nodige variatie binnen uw programma zullen zorgen zodat een herbalife-programma nooit eentonig wordt.

Hoe maak ik een shake?

Stap 1

Voeg 250 ml sojamelk of ongezoet fruitsap toe.

Stap 2
Neem twee grote afgestreken Herbalife lepels (of 26 gram) van de Formule 1 voedingsshake. Voeg, indien van toepassing, de nodige proteïne toe!

Stap 3
Shake! Gebruik een staafmixer of blender ( indien u er fruit aan toevoegt ) Of gebruik de shakebeker die goed afgesloten is. En daarna, ga rustig zitten, neem er de tijd voor en geniet !

Zo maakt u de perfecte shake: het is erg belangrijk dat u de shake op de juiste manier klaarmaakt. Gebruik zoveel mogelijk vetarme, vetvrije of ‘light’ producten. Maak uw shake zo lekker mogelijk, dan geniet u meer van uw gezonde nieuwe lifestyle. U kunt de shake wel gedeeltelijk met water aanlengen maar alleen in water raden wij af. 

Vergeet niet om elke dag minimaal 1 liter water per 40 kg lichaamsgewicht te drinken om o.a. het lichaam de kans te geven de afvalstoffen af te voeren!

Deel dit artikel