Uw eerste aankoop van Herbalife-Producten

Hier vind u meer informatie over hoe u onze Herbalife-producten kan bestellen, welke mogelijkheden er zijn om te betalen, informatie over de verschillende producten zelf, aflevering, afhaling en veel meer! Indien u alsnog vragen moest hebben kan u ons steeds contacteren.

  1. Bestellen
  2. Betaalwijze
  3. Losse producten
  4. Pakketten
  5. Aflevering
  6. Afhaling

 

1. Hoe kan u onze producten bestellen?

Indien u nog niet vertrouwd is met Herbalife, maakt u best gebruik van onze programmawijzer. Met een paar eenvoudige vragen kunnen wij u een programma voorstellen, aangepast aan uw behoeften.
Voor meer ervaren gebruikers kan u via een bepaalde rubiek meteen een keuze maken uit het volledige gamma.

2. Op welke manieren kan u betalen?

Op onze webshop kan u betalen met de courante betaalmiddelen: VISA, Bancontact en Paypal.
U kan via deze site ook een bestelling plaatsen die wij voor u in onze winkel klaarzetten. Zo is u zeker dat alle producten die u wenst ook op voorraad zijn, wanneer u uw bestelling komt ophalen.

3. Wat bedoelen we met 'losse producten'?

"Losse producten" is een rubriek op onze site, waarin u alle producten die Herbalife in België aanbiedt kan terugvinden.  Zonder opdeling in categorieën.

4. Welke pakketten kan u bij ons bestellen?

Wij hebben pakketten voor mensen die willen afslanken of willen aankomen. Maar ook voor mensen die meer energie en vitaliteit wensen te bekomen. Er zijn ook oplossingen voor sporters (zowel recreatief als professioneel). Maar ook voor de uiterlijke verzorging hebben we pakketten samengesteld die voldoen aan uw behoefte en huidtype. de gemakkelijkste manier om al deze pakketten te ontdekken is via de programmawijzer.

5. Hoe en waar kan u uw bestelling laten afleveren?

Standaard worden de bestellingen per post bezorgt. Het is daarom belangrijk dat u een leveradres opgeeft waar uw bestelling kan ontvangen worden. Indien het pakket niet kan afgeleverd worden, kan u het pakket vanaf de dag er na zelf gaan ophalen in het postkantoor. Flexibiliteit troef dus.

6. Hoe en waar kan u uw bestelling afhalen?

U kan er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling zelf af te halen. Wij zorgen dat alles klaarstaat zodat u geen tijd hoeft te verliezen. Maar neem eerst telefonisch contact met ons op (zie rubriek "contact") om er voor te zorgen dat u niet voor een gesloten deur staat.

Deel dit artikel