Waarom Herbalife?

Waarom kiezen voor Herbalife?

Herbalife werkt! Dat kunnen talloze mensen overal ter wereld bevestigen. Herbalife is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Het zorgt ervoor dat u uw gewicht op peil kan houden, energieker kan sporten en u veel vitaler te voelen. Bovendien vaart uw huid er ook wel bij!

Herbalife werkt!

Herbalife heeft al meer dan 35 jaar (nog steeds onder dezelfde naam) vele miljoenen mensen geholpen. En het aantal is nog steeds groeiende!

Onze filosofie: De beste voeding aanbieden!

Onze deskundigen hebben onomstotelijk vastgesteld dat er geen enkele manier is om uw streefgewicht te behouden of uw welzijn te verbeteren zonder dat u uw cellen op de juiste wijze van voedsel voorziet. Optimaal welzijn kan pas tot stand komen als u uw cellen goed voedt; pas dan komen de stofwisseling, de groei, het herstel, de ontgifting en vernieuwing van de cel op gang.

Met een op wetenschappelijk onderzoek gebasseerde uitgebalanceerde combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en enzymen, heeft Herbalife de betrouwbare basis gelegd voor gewichtsbeheersing en een hoger welzijn. Door kruiden van de beste kwaliteit en de meest zuivere grondstoffen te gebruiken, is het mogelijk vitaler en energieker te worden.

De moderne wetenschap heeft ontdekt dat u voor een succesvolle gewichtsbeheersing voldoende eiwitten moet opnemen. Daarom heeft Herbalife haar vetarme programma’s op basis van soja-eiwitten ontwikkeld.

Klinische studies hebben ondertussen uitgewezen dat men voor gewichtsbeheersing door middel van de Herbalife voedingsshakes, betere en langdurige resultaten behaald dan wanneer men gewoon aan caloriebeperking zou doen.

Meer weten? 

Wil je ook graag onze voeding uitproberen? Reserveer dan meteen jouw proefpakket.

Deel dit artikel